Sähköinen taloushallinto

Taloushallinto netissä

Taloushallinnon ohjelmistonamme on netin kautta käytettävä Netvisor, www.netvisor.fi. Netvisor on täysin sähköinen ohjelmisto, jolla näet yrityksesi tilanteen reaaliaikaisesti, missä päin maailmaa tahansa kunhan nettiyhteys toimii. Voimme myös käyttää muita sähköisiä taloushallinnon ohjelmia.

Nykyään melko pienenkin yrityksen kannattaa jo valita sähköiset taloushallinnon palvelut.

Sähköisellä taloushallinnolla on monta etua.

Valitsemalla sähköisen palvelun säästät aikaa ja vaivaa. Verkkolaskut lähtevät ja tulevat järjestelmään suoraan. Laskut tallennetaan vain kerran, jonka jälkeen lasku viedään klikkaamalla eri vaiheiden läpi. Paperisena tulleet laskut ja tositteet voidaan skannata järjestelmään esimerkiksi skannerilla tai älykännykän applikaatiolla.

Sähköinen järjestelmä ei sido aikaan eikä paikkaan. Käytät samaa ohjelmistoa tilitoimistomme kanssa ja voit milloin vain käydä katsomassa yrityksesi lukuja tai hyväksymässä laskuja. Netvisoria käyttäessäsi tiedostot menevät suoraan ohjelmaan, etkä tarvitse muita apuohjelmia.

Sähköisen taloushallinnon avulla säästät mappi-, paperi- ja muissa toimistotarvikehankinnoissa. Et myöskään tarvitse arkistotilaa mappeja varten. Säästät myös omaa aikaasi, rahaa ja ympäristöä.

Perinteinen kirjanpito

Jos et halua luopua paperista, kirjanpito perinteiselläkin tavalla onnistuu.

Copyright Aboa-Accounting | Yhteistyössä ilojavain